Kosten dakdekker

Wij maken een verschil tussen de kosten van dakbedekking en de kosten van een dakdekker. Een dakdekker is een vakman die u helpt met diverse werkzaamheden omtrent uw dak. Dit vakmanschap is nodig om op de juiste manier een dak te aan te leggen en onderhouden. Bij het inschakelen van een dakdekker komen kosten kijken die per bedrijf zullen variëren. U kunt een totale prijs aanvragen, maar ook een som van het materiaal en de arbeidskosten.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten die een dakdekker rekent per uur mogen de bedrijven zelf bepalen. Door de concurrentie zijn dit scherpe prijzen. Waar de kosten naast het materiaal zoal uit bestaan zijn:

  • Voorrijkosten
  • Het uurloon
  • Btw
  • Extra hulpmiddelen die eventueel nodig zijn

Hierbij is het uurloon de grootste kostenpost. Een dakdekker rekent gemiddeld zo een €35 a €40 euro per uur. Belangrijk om vooraf te vragen hoeveel manuur er in de klus gaat zitten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een totale prijs af te spreken, dan is dit allemaal niet van toepassing.

Werkzaamheden

De werkzaamheden waarvoor een dakdekker is in te schakelen, is alles omtrent daken. De kosten zullen wel erg uiteenlopen, het oriënteren voorafgaand aan de klus is dan ook een belangrijk onderdeel. Op dakdekker-feitjes.nl is meer informatie te vinden over de verschillende soorten dakbedekkingen, dakreparatie en dakrenovatie. Voor allerlei soorten daken is dit van toepassingen, zowel platte als hellende daken.

Vergelijk de prijzen van dakdekkers

Alle bovenstaande prijzen zijn een indicatie van de kosten waarmee u te maken kunt krijgen. Om specifieke kosten op te vragen is het verstandig om een gratis vergelijking aan te vragen. Met behulp van de vergelijking kunt u inzicht krijgen in de mogelijkheden en de eventuele totale kosten hiervan. Tevens zult u door middel van een vergelijking en het spreken van meerdere dakdekkers, besparen op de kosten die uiteindelijk worden afgesproken. U krijgt meer een idee erbij en kunt daardoor een geschikte dakdekker kiezen voor de opdracht.

Exacte kosten voor uw opdracht?

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij dakkdekkersbedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.